Home     Algemeen     Belangrijk     Agenda     Eerste HulpE.W.J. Ficken, huisarts.

Belangrijk


Na 32 jaar met heel veel plezier en enthousiasme als huisarts in Maasbracht te hebben gewerkt, heb ik – samen met mijn echtgenote Helma – besloten, onze huisartspraktijk, op 1 juli 2017, over te dragen aan een jong, even enthousiast huisartsen-echtpaar: mevr. Katja Hogewoning en de heer Ton Roland (uit Herten). Wij weten, dat zowel onze praktijk, ons fantastische praktijk-team, als onze patiŽnten, bij hen in uitstekende handen zijn !

 

Wijzelf hopen dan weer wat meer vrije tijd te krijgen voor andere activiteiten, omdat deze de laatste jaren vrijwel volledig verloren was gegaan, door de gigantisch toegenomen hoeveelheid administratie en management-taken in een solo-huisartspraktijk.

Aangezien ik mijn bevoegdheid als huisarts nog behoud, tot begin 2020, zal ik ook nog actief zijn als waarnemend-huisarts binnen de provincie Limburg; maar uitsluitend binnen de echte patiŽnten-zorg.

Begin juli 2017 zal ik – samen met Helma, mijn steun-en-toeverlaat sinds 1981 - afscheid nemen van onze patiŽnten en mijn collega’s uit de gezondheidszorg.


 


Home     Algemeen     Belangrijk     Agenda     Eerste HulpBijwerkingsdatum: 25 augustus 2017